Pardoseli Epoxidice Alba

Pardoseli epoxidice in Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud, Baia de Aries si in tot judetul Alba!

Pardoseli epoxidice Alba Iulia : realizam pardoseli epoxidice in Alba Iulia si toate localitatile judetului Alba. Pardoselile din rasini epoxidice sunt frecvent utilizate în magazine, garaje, bai, bucatarii, showroom-uri auto, hale industriale, restaurante și pot fi aplicate pe pardoselile din beton deja existente.

Pardoseli Epoxidice Alba IuliaPardoselile epoxidice industriale si rezdentiale sunt o soluție inovatoare, rezistenta și de lunga durata pentru podele.

Sunt utilizate de o gamă larga de intreprinderi, facilități medicale și chiar si de proprietarii de locuinte rezidentiale.

Avantajul suprem in utilizarea lor, pe langa cel al durabilitatii, il constituie versatilitatea acestei solutii, posibilitatea de a fi personalizate infinit in ceea ce priveste culoarea si modelul.

De aceea pardoselile epoxidice reprezinta o solutie atat pentru spațiile industriale și comerciale cat si pentru cele rezidentiale. Ne mandrim cu o experienta ce depaseste 14 ani in pardoseli industriale si o multime de proiecte realizate in toata Romania. Contactati-ne pentru o oferta de pret in judetul Alba.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru


    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559