Pardoseli Epoxidice Arad

Pardoseli Epoxidice in Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Sebis si in tot judetul Arad.

Realizam pardoseli epoxidice in Arad si in toate localitatile judetului Arad si judetele limitrofe. Avem peste 14 ani de experienta in domeniul pardoselilor epoxidice si personal extrem de bine calificat, pregatit sa faca fata cu brio oricarui tip de proiect de pardoseala indiferent de complexitatea sau anvergura lui.

Pardoseli Epoxidice AradInstalarea unei pardoseli acasa, intr-un spatiu comercial sau intr-un spatiu industrial este o decizie destul importantă.

Pentru a  fi rentabila, din toate punctele de vedere, aceasta trebuie sa aiba beneficii: mecanice, decorative si economice!

Fiecare tip de pardoseala are avantajele și dezavantajele sale. Cu toate acestea, pardoselile epoxidice va oferă nenumarate beneficii mecanice, decorative si economice.

Cateva dintre acestea sunt: pardoselile realizate din rasini epoxidice sunt rezistente la abraziune si la factorii externi; au o variata gama de culori, aspecte (luciu, semigloss sau mat) si texturi (lina, accidentata) si nu necesita costuri mari de intretinere fiind deosebit de usor de intretinut si curatat.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559