Pardoseli Epoxidice Arges

Pardoseli Epoxidice in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti, Topoloveni si in tot judetul Arges.

Pardoseli epoxidice Pitesti : realizam pardoseli epoxidice in Pitesti si in toate localitatile din judetul Arges si judetele limitrofe. Avem o paleta variata de culori, texturi si aspecte. Acestea sunt ideale pentru toate tipurile de spatii: facilitati industriale, spatii comerciale, spatii rezidentiale, unitati scolare sau facilitati medicale.

Pardoseli Epoxidice Pitesti - Pardoseli Epoxidice ArgesMaterialele folosite pentru a realiza pardoselile epoxidice insumeaza niste calitati mecanice impresionante.

Acestea fac din pardoselile epoxidice unele dintre cele mai rezistente tipuri de pardoseli existente in Romania.

Pardoselile epoxidice sunt rezistente la intemperii, schimbarile bruste de temperatura si la actiunea razelor UV. Sunt foarte usor de curatat. Executia pardoselilor este simpla si rapida.

Pot fi aplicate in orice tip de spatiu si sunt de un finisaj perfect. Pot fi realizate cu suprafata neteda sau antiderapanta. Au o rezistența mare la abraziune și substanțe chimice: benzina, grasimi, saruri solvenți etc.. Pentru o oferta de pret in judetul Arges, sau alte informatii lamuritoare, contactati-ne fara ezitare!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559