Pardoseli Epoxidice Bacau

Pardoseli Epoxidice in Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna, Slanic-Moldova si in tot judetul Bacau!

Pardoseli Epoxidice Bacau : realizam pardoseli epoxidice in Bacau si in toate localitatile judetului Bacau si judetele limitrofe. Suntem o companie cu peste 14 ani de activitate in acest domeniu, experienta acumulata in acesti ani, ne califica in realizarea oricarui tip de lucrare indiferent de complexitatea ei.

Pardoseli Epoxidice BacauPardoselile epoxidice sunt atractive datorita calitatilor mecanice, decorative si avantajelor economice.

Invelisul epoxidic va proteja și prelungi durata de viață a betonului dacă este aplicat pe pardoseala de beton existenta.

Rasina epoxidica oferă: un invelis unic și durabil podelelor; opțiuni personalizabile printr-o variata gama de culori, aspecte si texturi; si o suprafata desosebit de usor de intretinut.

Aplicabilitatea pardoselilor epoxidice nu are limite, pot fi cu usurinta aplicate in spatiile industriale, comerciale, cabinete medicale, unitati scolare sau chiar si in spatiile rezidentiale. Pentru detalii despre preturi, tehnologia de aplicare sau orice alta informatie, contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559