Pardoseli Epoxidice Bihor

Pardoseli Epoxidice in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau, Nucet si in tot judetul Bihor.

Pardoseli Epoxidice Oradea : realizam pardoseli epoxidice in Oradea si in toate localitatile judetului Bihor si judetele apropiate de Bihor. Aplicam acest tip de rasini de peste 14 ani in Romania, avem experienta, personal calificat si extrem de bine instruit, cu o multime de proiecte realizate in Bihor si toata tara.

Pardoseli Epoxidice BihorAplicarea rasinii epoxidice reprezinta o modalitate economica si viabila de sigilare si de protejare a pardoselilor din beton.

Totodata, un strat de rasina epoxidica, poate prelungi durata de viață a podelei și ii confera acesteia un aspect deosebit.

O pardoseala sigilata cu rasini epoxidice va avea o durată de viata lunga, este impermeabila, rezistenta la traficul intens si este usor de intretinut si curatat.

Timp de foarte multi ani, pardoselile epoxidice au fost utilizate in mediile industriale datorita pretului rezonabil și durabilitatii lor. Recent cererea a crescut datorita paletei variate de culori, texturi si aspecte, precum și diferitelor tipuri de rasini. In ultima perioada au inceput sa fie utilizate din ce in ce mai des in magazine, centre comerciale, cabinete medicale, laboratoare și case particulare.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559