Pardoseli Epoxidice Botosani

Pardoseli Epoxidice in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea si in tot judetul Botosani.

Pardoseli Epoxidice Botosani : realizam pardoseli epoxidice in Botosani si in toate localitatile judetului Botosani si in toata Romania. De 14 ani realizam acest tip de pardoseala iar experienta acumulata de compania noastra este notabila, vizualizati portofoliul nostru pentru a vedea o parte din proiecte!

Pardoseli Epoxidice BotosaniRezista la traficul intens, sunt usor de curatat, elegante si cu opțiuni nelimitate de design (culori / texturi / aspect).

Reprezinta o optiune viabila pentru majoritatea tipurilor de spatii: cladiri industriale, spatii comerciale, locuinte private!

Avantajele economice, decorative si mecanice ale pardoselilor epoxidice sunt binecunoscute si le-au propulasat in topul preferintelor in ultimii 5 ani in Romania.

Podele rezistente la uzură, durabile și la prețuri accesibile, pardoselile epoxidice sunt o alegere populara printre proprietarii de restaurante, cafenele, magazine, showroom-uri, centre comerciale, precum si alte tipuri de spatii comerciale, hale, cabinete medicale, unitati scolare, bai bucatarii, cantine, etc.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559