Pardoseli Epoxidice Braila

Pardoseli Epoxidice in Braila, Ianca, Insuratei si Faurei

Pardoseli Epoxidice Braila : realizam pardoseli epoxidice in judetul Braila, judetele limitrofe si in toata Romania. Suntem in sectorul pardoselilor realizate din rasini epoxidice de mai bine de 14 ani si am acumulat in acesti ani experienta si maturitatea necesara realizarii oricarui tip de lucrare.

Pardoseli Epoxidice BrailaIndiferent de complexitatea si anvergura proiectului dumneavoastra compania noastra este pregatita!

Costul unei pardoseli epoxidice este comparabil cu cel a altor tipuri de pardoseli, insa insumeaza niste avantaje unice.

Avantaje: durabilitatea extraordinara, aspect placut, paleta variata de culori. Inca un avantaj unic este acela ca poate fi aplicata cu rezultate exceptionale pe o pardoseala deteriorata.

Pardoselile epoxidice nu detin doar avantaje mecanice si decorative, acestea pluseaza si la capitolul avantaje economice. Costurile de intretinere sunt aproape zero fiind foarte usor de curatat. Pentru informatii despre paleta de culori, aspecte, texturi si oferta de pret / m2 in Braila, contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559