Pardoseli Epoxidice Brasov

Pardoseli Epoxidice in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si in tot judetul Brasov!

Pardoseli Epoxidice Brasov : pardoselile sunt o componenta importanta a designului interior. Intr-o cladire in care pardoseala este supusa traficului intens si uzurii, alegerea pardoselii corecte este cruciala, deoarece este o parte a investiției inițiale și este adesea prezenta pe aproape toata suprafata facilitatii.

Pardoseli Epoxidice BrasovFie ca vorbim de spatii industriale, cladiri de birouri sau locuinte personale pardoselile epoxidice sunt optiunea de top.

Motivele sunt urmatoarele: pardoselile epoxidice sunt durabile, necesita o intretinere minima și sunt usor de curatat.

Rasinile epoxidice sunt aplicate pe pardoselile din beton deja existente. Datorita gamei variate de culori, texturi si aspecte, rezultatul, din punct de vedere decorativ, este unul atractiv.

Desi in trecut pardoselile epoxidice erau utilizate cu precadere in spatiile industriale si cele comerciale, in ultimii 5-10 ani, datorita multiplelor optiuni decorative, exista o cerere din ce in ce mai mare pentru aceste tipuri de pardoseli si in sectorul rezidential. Contactati-ne pentru o oferta de pret in Brasov.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559