Pardoseli Epoxidice Caras Severin

Pardoseli Epoxidice Caras Severin – Resita, Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina si Baile Herculane.

Pardoseli Epoxidice Resita : realizam pardoseli epoxidice in Resita, Caransebes si in toate localitatile judetului Caras Severin si judetele apropiate. Suntem o companie cu foarte multi ani de experienta – 14 ani de activitate in Romania – in realizarea pardoselilor epoxidice.

Pardoseli Epoxidice Caras SeverinPardoselile din rasini epoxidice sunt utilizate intens in ultima perioada in foarte multe tipuri de cladiri.

Utilizate cu succes in cladiri industriale, uzine, fabrici, cabinete medicale, laboratoare, centre comerciale sau locuinte private.

Este o pardoseala igienica, usor de curatat, economica am putea spune, rezistenta la abraziune si traficul intens, durabila, moderna si cu o variata gama de culori, aspecte si texturi.

In cazul in care aveti in vedere sa va reinoiti vechea pardoseala, sa dati un nou aspect spatiului in care locuiti, o pardoseala economica si usor de intretinut pentru un spatiu de birouri sau o facilitate industriala, cea mai viabila solutie este pardoseala din rasina epoxidica. Contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559