Pardoseli Epoxidice Cluj

Pardoseli Epoxidice Cluj – cere o oferta de pret in Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin si in tot judetul Cluj.

Pardoseli Epoxidice Cluj Napoca : in timp ce betonul este vazut ca practic indestructibil, nu este protejat de anumite tipuri de daune, cum ar fi: abraziunea, loviturile sau petele de murdarie. Este poros și absoarbe murdaria, uleiurile si produsele chimice. Aceste lucruri fac dificilă curățarea pardoselilor din beton si strica atractivitatea generală a lor.

Pardoseli Epoxidice ClujPrin aplicarea unei rasini epoxidice pe betonul deja existent, acesta se protejează de toti factorii externi amintiti mai sus.

Rasina epoxidica sigileaza suprafata poroasa a pardoselii din beton si poate fi aplicata si peste pardoselile vechi.

Pardoselile epoxidice au un finisaj foarte lucios, care le face foarte simplu de curatat din cauza faptului ca pe o asemenea suprafata este forte greu sa se prinda murdaria.

Desi utilitatea lor era in general industriala sau comerciala, in ultima perioada datorita aspectului lor decorativ placut si a proprietatilor mecanice si economice demne de luat in seama, pardoselile epoxidice, au inceput sa fie utilizate intens de catre constructori ca o solutie pentru pardoselile locuintelor private.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559