Pardoseli Epoxidice Constanta

Pardoseli Epoxidice in Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa si Negru Voda.

Pardoseli Epoxidice Constanta : pardoselile epoxidice devin cu siguranta, pe zi ce trece, din ce în ce mai populare. Cu ajutorul rasinilor puteti crea pardoseli cu aspect atractiv, simplu si personalizabil. Fie ca doriti să creati o pardoseala rezistenta pentru un birou sau un decor de top pentru locuinta persoanala, vei fi uimit de rezultat.

Pardoseli Epoxidice ConstantaNu va limitati optiunile, exista o variata gama de culori, aspecte si texturi in care pardoselile epoxidice pot fi realizate.

Sunt deosebit de rezistente, durabile, rezista la abraziune, socuri termice si sunt foarte simplu de intretinut si curatat.

Se pot realiza atat in spatiile interioare cat si in cele exterioare, pentru locatii industriale (hale, fabrici), locatii comerciale, spatii publice (spitale, scoli) si locuinte rezidentiale (bai, bucatarii).

Cu ajutorul lor se pot reabilita vechile pardoseli, este nevoie doar de un strat de rasina epoxidica pentru a le rabilita si pentru a prelungi notabil durata de viata a vechilor pardoseli. In cazul in care suntti interesat de o oferta de pret pentru pardoseli epoxidice in Constanta, contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559