Pardoseli Epoxidice Dambovita

Pardoseli Epoxidice in Targoviste, Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni, Racari si in tot judetul Dambovita.

Pardoseli Epoxidice Targoviste : realizam pardoseli epoxidice in Tragoviste si tot judetul Dambovita. Des intalnite in mediile industriale și comerciale, pardoselile epoxidice sunt realizate cu ajutorul unei combinatii chimice dintre o rasina și un agent de intarire care odata uscat, produce un strat dur, foarte rezistent si cu o lunga durata de viata.

Pardoseli Epoxidice TargovisteEste rezistenta la factori chimici externi si abraziune, iar asta inseamna ca este un produs bun pentru zonele cu trafic intens.

Cu toate acestea, domeniul industrial nu este singurul care apreciaza pardoselile epoxidice.

In cadrul industriei de design, rasinile epoxidice sunt vazute ca fiind mai mult decât o solutie de sigilare a podelei. Sunt vazute ca produse extrem de versatile capabile de a crea arta.

Puteti sa va reabilitati vechea pardoseala, transformand-o intro opera de arta cu ajutorul rasinilor epoxidice. Si chiar daca nu aveti nevoie de o podea rezistenta din punct de vedere industrial ci doar de una spectaculoasa din punct de vedere estetic, aceasta va fi oricum rezistenta si durabila! Contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559