Pardoseli Epoxidice Galati

Pardoseli Epoxidice in Galati, Tecuci, Targu Bujor, Beresti si in tot judetul Galati!

Pardoseli Epoxidice Galati : realizam pardoseli epoxidice in Galati si in toata Romania. Suntem prezenti pe piata din Romania cu acest produs si derivatele lui de mai bine de paisprezece ani, avem in portofoliu o multime de proiecte realizate si o multime de clienti multumiti.

Pardoseli Epoxidice GalatiFiecare pardoseala epoxidica are posibilitatea de a fi unica datorita varietatii de culori de care tehnologia dispune.

Rezistenta si durabilitatea sunt doua avantaje notabile care conteaza in alegerea ei in dauna celorlalte tipuri de pardoseli.

Costul minim de intretinere si usurinta cu care poate fi curatata fac din pardoseala epoxidica o pardoseala potrivita pentru toate tipurile de spatii: industriale, comerciale, private.

Sunt des intalnite in spatiile industriale (hale, fabrici, linii de productie), spatiile comerciale (showroom-uri, magazine, cabinete medicale), unitati publice (scoli, gradinite, cantine) insa sunt ideale si in amenajarea spatiilor din locuintele personale (bai, bucatarii, garaje). Contactati-ne pentru o oferta de pret in Galati!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559