Pardoseli Epoxidice Ialomita

Pardoseli Epoxidice in Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara, Fierbinti-Targ, Cazanesti si in tot judetul Ialomita.

Pardoseli Epoxidice Slobozia : realizam pardoseli epoxidice in Slobozia si in tot judetul Ialomita si judetele apropiate. Suntem o companie cu 14 ani de activitate in pardoseli epoxidice si pardoseli industriale si rezidentiale. Suntem unul dintre liderii de piata in domeniul pardoselilor industriale din Romania.

Pardoseli Epoxidice SloboziaRealizam orice tip de lucrare in acest domeniu, indiferent de complexitatea sau anvergura ei, noi suntem pregatiti.

Este o pradoseala pretabila atat spatiilor interioare cat si celor exterioare, o pardoseala potrivita pentru orice tip de spatiu!

Sunt pardoseli usor de realizat, cu o rezistenta rar intalnita, durabile si foarte usor de intretinut. Un alt avantaj al lor este ca sunt personalizabile, de aceea sunt si foarte des utilizate.

Fabricile, centrele comerciale, gradinitele, scolile, cantinele, laboratoarele medicale, cabinetele medicale, showroom-urile, bucatariile, baile sau garajele…in toate se poate aplica cu rezultate exceptionale pardoseala pe baza de rasina epoxidica. Contactati-ne pentru detalii in Ialomita!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559