Pardoseli Epoxidice Ilfov

Pardoseli Epoxidice in Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni si Voluntari.

Pardoseli Epoxidice Ilfov: realizam pardoseli epoxidice in Ilfov si judetele apropiate. Compania noastra este una dintre cele mai vechi din Romania in acest domeniu, infiintata in anul 1993, in cei peste 25 ani de activitate am realizat peste 1000 de proiecte in Bucuresti, Ilfov si toata Romania.

Pardoseli Epoxidice IlfovExperienta noastra in acest domeniu este vasta, realizam orice tip de lucrare indiferent de complexitate sau marimea acesteia.

Incredibil de durabile, pardoselile epoxidice sunt rezisente la loviri, zgarieturi, uleiuri, substante chimice si traficul intens.

Le veti gasi in fabrici, centre comerciale, showroom-uri, scoli, magazine, cabinete medicale, cantine, gradinite, bucatarii, bai si garaje. Sunt alese datorita calitatilor mecanice si decorative.

In acelasi timp, pe termenn lung, pardoselile epoxidice, au si avantaje economice, deoarece daca este sa luam in calcul durata lunga de viata a lor si usurinta intretinerii, acestea pot reprezenta o investitie profitabila. In cazul in care sunteti interesat de o oferta de pret in judetul Ilfov, contactati-ne de indata!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559