Pardoseli Epoxidice Maramures

Pardoseli Epoxidice in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus, Dragomiresti si in tot judetul Maramures.

Pardoseli Epoxidice Baia Mare : realizam pardoseli epoxidice in Baia Mare si tot judetul Maramures. Sunt unele dintre cele mai utilizate pardoseli in ultimii 5 ani atat in spatiile industriale si comerciale cat si in cele rezidentiale. Compania noastra are peste 14 ani de experienta in pardoselile epoxidice.

Pardoseli Epoxidice Baia MareSuntem experti in acest domeniu si suntem capabili sa realizam orice tip de lucrare, indiferent de complexitatea ei.

Pretul unei pardoseli epoxidice nu este fix ci variaza tot timpul in functie de suprafata ce urmeaza a fi realizata.

Avem peste 1000 de proiecte realizate in toata Romania, colaborari cu unele dintre cele mai bune firme de materiale in domeniu si suntem dotati cu utilaje de ultima generatie.

Fie ca aveti un proiect pentru un spatiu industrial, unul comercial sau pentru o locuinta personala, pardoselile epoxidice ar trebui sa fie prima varianta pe care ar trebui sa o luati in considerare, datorita versatilitatii pe care o ofera din punct de vedere deorativ si datorita avantajelor mecanice fara egal.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559