Pardoseli Epoxidice Mehedinti

Oferta de pret Pardoseli Epoxidice in Mehedinti – Drobeta-Turnu Severin, Strehaia, Orsova, Baia de Arama sau Vanju Mare.

Pardoseli Epoxidice Drobeta Turnu Severin : realizam pardoseli epoxidice in Drobeta Turnu Severin si in tot judetul Mehedinti. V-ati saturat de vechile pardoseli si doriti sa le reinoiti? Acoperiti-le cu un strat de rasina epoxidica! Rasina epoxidica ii poate oferi pardoselii dumneavoastra un farmec unic.

Pardoseli Epoxidice Drobeta Turnu SeverinIn acelasi timp, prin aplicarea rasinii epoxidice, podeaua este protejata contra loviturilor, zgarieturilor si factorilor externi!

Inca un avantaj pe care podeaua epoxidica il are este usurinta intretinerii ei, pentru aceasta fiind nevoie de costuri minime.

Poate fi aplicata oriunde: hale, showroom-uri, magazine, scoli, gradinite, cabinete medicale, laboratoare, cantine, bai, bucatarii, garaje, etc. si aproape orice tip de spatiu.

Este probabil unul dintre cele mai versatile tipuri de pardoseli existente in lume, cu o gama variata de culori si cu avantaje pe care nu le regasiti la pardoselile clasice. In cazul in care doriti o oferta de pret in judetul Mehedinti sau mai multe detalii despre pardoselile epoxidice, contactati-ne!

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559