Pardoseli Epoxidice Mures

Pardoseli Epoxidice in Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului, Sangeorgiu-de-Padure si pe intreg teritoriul Romaniei.

Pardoseli Epoxidice Targu Mures : realizam pardoseli epoxidice in Targu-Mures si in tot judetul Mures. De peste 14 ani suntem prezenti in sectorul pardoselilor epoxidice, cu un portofoliu de peste o mie de lucrari realizate pe intreg teritoriul Romaniei, acumuland o imensa experienta.

Pardoseli Epoxidice MuresPardoselile epoxidice sunt probabil unele dintre cele mai utilizate tipuri de pardoseli in mediul industrial din Romania.

Datorita designului personalizabil, in ultima perioada, acestea au inceput sa fie intens utilizate si in mediul rezidential.

Utilizare: fabrici, centre comerciale, showroom-uri, cabinete medicale, scoli, gradinite, spitale, cantine, laboratoare medicale, bai, bucatarii, garaje, parcari, etc..

Datorita spectrului larg de utilizare, pardoselile epoxidice sunt un concurent serios pentru orice alt tip de pardoseala, iar rezistenta si facilitatea cu care reusesc a fi intretinute le face unele dintre cele mai eficiente pardoseli avand in vedere raportul pret / calitate / rezistenta / durabilitate.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559