Pardoseli epoxidice Olt

Pardoseli Epoxidice in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si in tot judetul Olt.

Pardoseli epoxidice Slatina : realizam pardoseli epoxidice in Slatina si tot judetul Olt. Suntem o companie cu peste 1000 de proiecte realizate in domeniul pardoselilor din beton, cu o experienta imensa acumulata in cei 14 ani de activitate si cu personal extrem de bine calificat in serviciile pe care le prestam.

Pardoseli epoxidice SlatinaPardoselile epoxidice sunt foarte utilizate in mediul industrial datorita rezistentei si durabilitatii impresionante pe care o au.

Calitatile lor decorative le fac insa in ultima perioada sa fie foarte utilizate si de catre proprietarii de locuinte rezidentiale.

Avantaje de luat in seama ar fi: rezistenta la abraziune, la loviri, la substante chimice si uleiuri, gama variata de culori, durabilitatea si costul foarte mic de intretinere.

Indiferent de complexitatea lucrarii sau de aria ei, fie ca este un spatiu indistriaal, comercial, o institutie publica sau o locuinta privata, compania noastra are solutia ideala pentru dumneavoastra. Contactati-ne pentru consultanta, oferta de pret sau orice alta informatie referitoare la pardoselile industriale.

Cateva Lucrari din Portofoliul Nostru

    Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apeleaza 0740 255 559